Dreiserin suuri päivä, kiinalainen uima -altaalla, Li voimistelussa

Tokio (Associated Press)-Caleb Drexel voitti ensimmäisen henkilökohtaisen kultamitalinsa, kiinalaiset naiset suorittivat ennätykselliset viestikilpailut ja yhdysvaltalainen Sunisa Lee voitti naisten voimistelukullan.
Suurimman päivätoiminnan jälkeen Tokion olympialaisten 6. päivänä tapahtui uima -altaalla, Li loisti iltavoimistelussa ja joukkuetoveri Simone Byers katseli katsomosta.
Lee tuli viides peräkkäinen amerikkalainen nainen, joka voitti naisten olympiavoiton mestaruuden. Loistavassa ja kilpailukykyisessä finaalissa hän voitti brasilialaisen Rebeca Andraden (Rebeca Andrade).
Leen kokonaispistemäärä 57,433 pistettä riittää ohittamaan Andraden. Brasilialainen voitti ensimmäisen voimistelumitalin latinalaisamerikkalaiselle urheilijalle, mutta jätti kultamitalin, kun hän meni ulos rajoista kahdesti kentällä.
Venäläinen voimistelija Angelina Melnikova voitti pronssia kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli johtanut Kiinan tasavallan joukkueen finaaliin.
Drexel, yhdysvaltalaisen Michael Phelpsin seuraaja, voitti 100 metrin vapaauinnin olympiaennätyksellä 47,02 sekuntia ja vain kuudesosan Australian puolustavan mestarin Kyle Chalmersin edestä. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden voittaa uransa neljäs kultamitali. Edelliset kolme olivat viestejä.
”Se on hyvin erilaista. Luulen, että luulin sen olevan, en vain halua myöntää sitä ”, hän sanoi. ”Se on paljon vaikeampaa. Sinun täytyy luottaa itseesi, kukaan ei voi pelastaa sinua. ”
Päivän dramaattisin ottelu oli, että Kiina saavutti maailmanennätyksen naisten 4x200 metrin vapaauinnissa, mikä yllätti Yhdysvallat ja Australian.
Katie Ledecky sai kolmannen sijan Yhdysvaltain joukkueen viestinä, lähes 2 sekuntia Kiinan joukkueen ja Australian joukkueen takana.
Ledecky ohitti Australian Leah Nealen ja kavensi eroa kiinalaisen pelaajan Li Bingjien kanssa, mutta ei lopulta onnistunut saamaan häntä kiinni.
Li kosketti palloa 7 minuutin ja 40,33 sekunnin maailmanennätyksellä. Hän asetti myös olympiaennätyksen voitettuaan 200 metrin perhonen mestaruuden ennen viestiä.
"Ennen kuin suoritin 200 perhosyritystä, valmentajamme sanoi minulle:" Olet viestikilpailussa ", en tiennyt tekeväni tätä", hän sanoi tulkin välityksellä. "En edes osaa uida 200 metriä, vaikka minulla on 200 metrin harjoittelun laatu ja taso."
Amerikkalaiset voittivat hopean 7: 40.73, kun taas Australia voitti pronssin 7: 41.29. Kaikki kolme mitalin voittajaa rikkoivat australialaisten asettaman maailmanennätyksen 7: 41.50 vuoden 2019 MM -kisoissa.
Ensimmäinen serbi voitti japanilaisen suosikkipelaajansa Kei Nishikorin 6-2 ja 6-0 päästäkseen semifinaaliin ja pidentääkseen tarjoustaan ​​Gold Slam -turnaukseen.
Steffi Graf vuonna 1988 oli ainoa tennispelaaja, joka voitti kaikki neljä Grand Slam -tapahtumaa ja olympiakultaa samana kalenterivuonna.
Djokovic on voittanut Australian Openin, Ranskan avoimen ja Wimbledonin tänä vuonna, ja hän tarvitsee Tokion olympiavoittaja ja US Open -palkinnon voittaakseen Golden Slam -turnauksen.
Naisten kilpailussa kultaottelussa kohtaavat sveitsiläinen Belinda Bencic, 12. sija ja tšekkiläinen Markta vondrosova vuoden 2019 Ranskan avointen finaalissa.
Bencic voitti kazakstanilaisen Elena Lebakinan 7-6 (2), 4-6, 6-3. Kolmannella kierroksella von Drusova, joka eliminoi Naomi Osakan, voitti 6-3, 6-1. Neljäs siemen ukrainalainen Elena Svitolina.
Itävaltalainen Sepp Straka sai 4 birdietä kuudesta viimeisestä reiästä ja ampui 63, 8 alle tason, mikä johtaa thaimaalaista jazz Jane Watananonia miesten golfin ensimmäisellä kierroksella. Rod.
Belgialainen Thomas Peters sijoittui Rio de Janeiron pronssimitalin ensimmäiseksi viisi vuotta sitten. Hän ampui 30 ja 65 yhdeksän takareikää.
Meksikolainen Carlos Ortiz (Carlos Ortiz) saavutti myös 65 pistettä kentällä ihanteellisissa pisteytysolosuhteissa, niin alkeellisia, että pelaajat saapuivat ensin ilman nurmikkoa, koska se on ollut suljettuna kaksi kuukautta.
Amerikkalainen seiväshypyn maailmanmestari Sam Kendricks (Sam Kendricks) jättää olympialaiset sen jälkeen, kun COVID-19-testi on positiivinen.
Kendricksin isä julkaisi sosiaalisessa mediassa, että hänen pojallaan ei ollut oireita, mutta hänelle kerrottiin, että hänen testinsä oli positiivinen Tokiossa ollessaan ja jätti kilpailun.
Yhdysvaltain olympiakomitea ja paralympiakomitea vahvistivat uutisen ja totesivat, että Kendricks oli eristetty hotellissa.
Kendricks voitti pronssia vuoden 2016 olympialaisissa ja voitti kultaa kahdessa viimeisessä MM -kisassa. Hänellä on Yhdysvaltain ennätys 6,06 metriä.
Pian sen jälkeen kun oli ilmoitettu, että Kendricks oli saanut positiivisen testin, toinen pylväshyppääjä, argentiinalainen Germán Chiaraviglio, sanoi olevansa myös poissa pelistä, koska hän oli positiivinen.
Vaikka Hachimura antoi 34 pistettä, Japanin joukkue voitti miesten koripallon olympiavoiton ensimmäistä kertaa 45 vuoteen, mutta se epäonnistui silti.
Luka Doncic teki 25 pistettä, 7 levypalloa ja 7 syöttöä toisessa vaikuttavassa suorituksessa 26 minuutissa. Zoran Dragic teki Tokion olympialaisissa 24 pistettä ja Slovenia 116 pistettä. -81 Voitettu Japani pysyy voittamattomana.
Amerikkalaiset rantalentopalloilijat Kelly Klaas ja Sarah Sponsil voitti Kenian vain 25 minuutissa, mikä on nopein naisten peli sitten olympialaisten omaksuneen nykyisen muodon.
Amerikkalainen pari voitti Brackcides Khadambin ja Gaudencia Makokhan 21–8 ja 21–6 nostaen pisteet 2–0 ja melkein varmasti saavuttaessaan välierän.
Tämä peli on nopein peli sen jälkeen, kun FIVB otti rallipisteet ja paras kolmesta -järjestelmän vuonna 2002.
Myös amerikkalaiset Phil Dalhausser ja Nick Lucena voittivat. He voittivat argentiinalaiset Julian Azaad ja Nicolas Capogrosso 21-19, 18-21, 15-6 ja nostivat ottelun 2-1 kierroksella. Tämä on hyvä asia ainakin yhdelle Tokion pelille.

Viestin aika: 30.7.2021